Webwinkel

1) RESCALM (Samsung telefoon, niet Samsung mini)

Nu te bestellen in onze webwinkel met 10% introductiekorting. Deze is te bestellen via de webshop   (Heeft u geen bankrekening in Nederland, mail dan uw bestelling naar: info@lcsvitaal.nl)

Met de ResCalm kunt u kiezen uit 6 verschillende ademritmes om uit te zoeken wat voor u persoonlijk het beste ademritme is om in resonantie te komen. Neurobiologisch onderzoek, waar al meer dan 20 jaar bijzondere resultaten zijn behaald, laat zien dat langere uitademing en ademritme de sleutel zijn om het lichaam onder stress weer in balans te brengen. Als het hartritme en ademritme resoneren (met elkaar meegolven) dan wordt een signaal aan het brein gegeven: het is veilig. Dan komt de balans terug, voelt u zich rustiger, meer geconcentreerd, betere slaap en minder piekeren.

 

2) STRESSERASER PRO (i-Phone)

Deze is te bestellen via de webshop   (Heeft u geen bankrekening in Nederland, mail dan uw bestelling naar: info@lcsvitaal.nl)

 

3) BALANCE MANAGER (WINDOWS PC)

Deze is te bestellen via de webshop   (Heeft u geen bankrekening in Nederland, mail dan uw bestelling naar: info@lcsvitaal.nl)

De meest geavanceerde HRV-biofeedback apparatuur voor Windows PC is de Balance Manager.  

Met de Balance Manager kunt u via Hart Ritme Variatie op uw computerscherm zien hoe uw mentale en emotionele toestand is, oftewel uw veerkracht. De Balance Manager is een Nederlandstalig interactief leersysteem om hartcoherentie en daardoor veerkracht te trainen, waarna het eenvoudiger is zelf emoties te reguleren. Ervaar hoe uw hartritme wordt beïnvloed door de manier, waarop u met emoties omgaat, en merk hoe u met de adem daar zelf invloed op kan uitoefenen. Hartcoherentie is een toestand, waarin het zenuwstelstel, bloedvatstelsel, hormoon-en immuunsysteem optimaal en harmonisch samenwerken.
Bij de Balance Manager heeft u de keuze te werken met de Veerkracht Training, of met de Veerkracht Test. 
Met de Veerkracht Test kunt u, onder het zien van rustgevende natuurfoto’s een 5-minutentest doen, waarin uw HRV patroon is te zien en de diverse uitkomsten voor HF, LF, VLF en LF/HF getoond worden, met de betekenis daarvan.
 

Te koop (189 euro) in de webshop of voor buitenlandse bestellers via email naar  info@lcsvitaal.nl.

 

HartFocus bewegingsoefeningen klik hier

Deze praktische interactieve dvd en kaartenset bevatten HartFocus-bewegingsoefeningen gericht op gronding, ademhaling en het activeren van het borst-hartgebied. Het doen van deze oefeningen geeft een helder hoofd, een wakker lijf en een coherent hartritme. 
De instructiekaarten zijn vormgegeven met strakke tijdloze zwart-wit illustraties en krachtige natuurbeelden. Door de duidelijke illustraties en stapsgewijze instructie kunnen ze zowel door volwassenen als kinderen gebruikt worden. Op de dvd worden de oefeningen voorgedaan en uitgelegd. U ziet beelden, hoe HartFocus in de klas wordt uitgevoerd, en wordt daarmee opmerkzaam gemaakt op houdingen die moeilijker en makkelijker zijn om te instrueren en het effect, dat het op de kinderen heeft. De DVD bevat tevens twee
De HartFocus-bewegingsoefeningen zijn simpel en effectief. Ze dragen bij aan rust, concentratie en leermotivatie. De set sluit tevens aan bij de trend om meer te bewegen in het onderwijs.

emotiespel GROK klik hier

Wat is GROK? ‚Ä®GROK is intuïtief begrijpen, invoelen, meevoelen, een groepservaring, één worden met, plezier ervaren. GROK is een kaartspel dat woorden geeft aan gevoelens en behoeften gebaseerd op Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg. GROK bestaat uit 56 GEVOELkaarten en 56 BEHOEFTEkaarten en heeft 18 spelmogelijkheden voor volwassenen en jongeren. Sommige spellen kunnen voor kinderen vanaf 8 jaar. Het spel is te gebruiken in familiecontext om elkaar beter te begrijpen, en met elkaar over emoties en onderliggende behoeften te communiceren, het kan gebruikt worden in relatietherapie. Het spel kan ingezet worden in groepsactiviteiten van trainers die met emoties in een team werken, maar ook in psychiatrische klinieken, en in de klas. Voorbeelden: Raad mijn gevoel; Quasi-gevoelens vertalen naar onderliggende gevoelens. Zoek de behoefte onder de eis. Behoeften en strategieën ontwarren. Behoeften top 10. WoedeGROK, Schuld-schaamte en depriGROK. Niet leuk om te horen GROK. Kortom: een spel, dat we jullie kunnen aanraden, voor je eigen plezier en voor professioneel gebruik.

Slanker met je hartritme klik hier

Mensen met overgewicht zijn lichamelijk uit balans en gaan niet effecief om met hun emoties. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat wie zijn hartritme positief weet te beïnvloeden, stress en emoties beter in de hand kan houden en daarmee ook haar voedingspatroon kan reguleren. Slanker met je hartritme laat zien hoe je dit in negen weken kunt realiseren, met blijvend resultaat! 

Verzuimbeleid en Vitaliteit klik hier

Verzuimbeleid en vitaliteit, praktijkaanpak voor het onderwijs, Kees L.Blase; 110 pag. Een must voor schoolleiders, die vitalisering van hun team en teamleden voor ogen hebben, en die zichzelf willen professionaliseren in het in gang zetten van dat proces. 

aa