Andere Producten

1) RESCALM (Samsung smartphone, maar niet voor samsung mini)

Deze is te bestellen via de webshop  met 10% korting. (Heeft u geen bankrekening in Nederland, mail dan uw bestelling naar: info@lcsvitaal.nl)

Met de ResCalm kunt u kiezen uit 6 verschillende ademritmes om uit te zoeken wat voor u persoonlijk het beste ademritme is om in resonantie te komen. Neurobiologisch onderzoek, waar al meer dan 20 jaar bijzondere resultaten zijn behaald, laat zien dat langere uitademing en ademritme de sleutel zijn om het lichaam onder stress weer in balans te brengen. Als het hartritme en ademritme resoneren (met elkaar meegolven) dan wordt een signaal aan het brein gegeven: het is veilig. Dan komt de balans terug, voelt u zich rustiger, meer geconcentreerd, betere slaap en minder piekeren.

 

2) STRESSERASER PRO (iPhone)

Deze is te bestellen via de webshop   (Heeft u geen bankrekening in Nederland, mail dan uw bestelling naar: info@lcsvitaal.nl)

 

3) BALANCE MANAGER (WINDOWS PC)

Deze is te bestellen via de webshop   (Heeft u geen bankrekening in Nederland, mail dan uw bestelling naar: info@lcsvitaal.nl)

De meest geavanceerde HRV-biofeedback apparatuur voor Windows PC is de Balance Manager.  

Met de Balance Manager kunt u via Hart Ritme Variatie op uw computerscherm zien hoe uw mentale en emotionele toestand is, oftewel uw veerkracht. De Balance Manager is een Nederlandstalig interactief leersysteem om hartcoherentie en daardoor veerkracht te trainen, waarna het eenvoudiger is zelf emoties te reguleren. Ervaar hoe uw hartritme wordt beïnvloed door de manier, waarop u met emoties omgaat, en merk hoe u met de adem daar zelf invloed op kan uitoefenen. Hartcoherentie is een toestand, waarin het zenuwstelstel, bloedvatstelsel, hormoon-en immuunsysteem optimaal en harmonisch samenwerken.
Bij de Balance Manager heeft u de keuze te werken met de Veerkracht Training, of met de Veerkracht Test. 
Met de Veerkracht Test kunt u, onder het zien van rustgevende natuurfoto’s een 5-minutentest doen, waarin uw HRV patroon is te zien en de diverse uitkomsten voor HF, LF, VLF en LF/HF getoond worden, met de betekenis daarvan.
 

Te koop (189 euro) in de webshop of voor buitenlandse bestellers via email naar  info@lcsvitaal.nl.

 

aa